Volei feminin

 

echipa

Această secţie a Clubului Sportiv „ŞTIINŢA” Bacău a fost înfiinţată în anul 1966.

De-a lungul timpului echipa de volei feminin a Clubului Sportiv „ŞTIINŢA” Bacău a obţinut rezultate de excepţie în cadrul Diviziei A a Campionatului Naţional de Volei (divizie din care face parte începând cu anul 1989) şi în Cupele Europene.

Echipa de volei feminin se află pe locul 26 din 192 în clasamentul Euro Top Teams și pe locul I în România.

Palmaresul echipei de volei feminin reflectă toata munca depusă cu pasiune în tot acest timp.

Palmaresul internațional al echipei:

1993-1994 Participare Cupa Confederației Europene- faza semifinală
1994-1995 Participare Cupa Confederaţiei Europene
1995-1996 Participare Cupa Confederației Europene
1998-1999 Participare Cupa Confederaţiei – locul IV In grupa semifinală
1999-2000 Participare în Liga Campionilor
2000-2001 Participare în Liga Campionilor – locul IV în semigrupă
2001-2002 Participare Cupa Confederaţiei Europene
2002-2003 Participare Cupa Confederaţiei Europene – optimi de finală
2003-2004 Participare Cupa Confederaţiei Europene – sferturi de finală
2004-2005 Participare Cupa Confederaţiei Europene
2005-2006 Participare Top Teams Cup – optimi de finală
2006-2007 Participare Top Teams Cup – sferturi de finală
2007-2008 Participare Challenge Cup – Final Four
Locul I la Campionatul Mondial Interuniversitar – Viena – Austria
2008-2009 Participare Challenge Cup – sferturi de finală
Locul 1 la Campionatul Mondial Interuniversitar – Budapesta – Ungaria
2009-2010 Participare Challenge Cup – optimi de finală
Locul 1 la Campionatul Mondial Interuniversitar – Milano – Italia
2010-2011 Participare CEV Cup – optimi de finală
Locul 1 la Campionatul Mondial Interuniversitar – Valencia – Spania
2011-2012 Participare CEV Cup – optimi de finală
Locul 1 la Campionatul Mondial Interuniversitar – Amsterdam – Olanda
2012-2013 Participare CEV Cup – sferturi de finală
2013-2014 Participare Liga Campionilor – Grupa F
2014-2016 Participare Liga Campionilor – Grupa B Participare CEV Cup – Challenge Phase
2015-2016 Participare CEV Cup – sferturi de finală
Locul 1 la Campionatul European Interuniversitar – Zagreb – Croaţia

Palmaresul național al echipei

1993-1994 Vicecampioana României şi finalista Cupei României
1994-1995 Vicecampioana României şi finalista Cupei României
1995-1996 Vicecampioana României şi finalista Cupei României
1996-1997 Locul V în Campionatul României
1997-1998 Campioana României şi finalista Cupei României
1998-1999 Vicecampioana României şi finalista Cupei României
1999-2000 Vicecampioana României şi finalista Cupei României
2000-2001 Vicecampioana României şi finalista Cupei României
2001-2002 Locul III în Campionatul României şi locul III la Cupa României
2002 2003 Vicecampioana României şi finalista Cupei României
2003-2004 Vicecampioana României şi finalista Cupei României
2004-2005 Campioana României şi câştigătoare a Cupei României
2005-2006 Vicecampioana României şi câştigătoare a Cupei României
2006-2007 Locul III în Campionatul României şi finalista Cupei României
2007-2008 Locul III în Campionatul României şi finalista Cupei României
2008-2009 Locul IV în Campionatul României şi finalista Cupei României
2009-2010 Vicecampioana României şi finalista Cupei României
2010-2011 Vicecampioana României şi finalista Cupei României
2011-2012 Vicecampioana României şi semifinalista Cupei României
2012-2013 Campioana României şi câştigătoare a Cupei României
2013-2014 Campioana României şi câştigătoare a Cupei României
2014-2015 Locul IV în Campionatul României şi câştigătoare a Cupei României
2015-2016 Locul IV în Campionatul României

 

Componența echipei (2016-2017)

1 2 3
Perovic Nikoleta
(n. 01.11.1994)
Rogojinaru Denisa-Adriana
n. 16.05.1985
Manu Nicoleta
n. 03.12.1980
5 6 7
Matache Iuliana
(n. 14.09.1994)
Albu Mihaela
(n. 01.01.1994)
Cazacu Ana-Cristina
(n.21.07.1994)
8 9 10
Otasevic Ana
(n. 04.05.1987)
Zarkova Tsvetelina Valerieva
(n. 18.12.1986)
Radu Irina Cristina
(n. 17.02.1983)
11 12 13
Baltatu Crina Mariana
(n. 11.09.1980)
Fales Georgiana
(n. 04.02.1986)
Moisa Sabina
(n. 04.12.1990)
14 15
Filipas Loredana Florentina
(n. 18.03.1997)
 Zburova Ivana
(n. 30.04.1982)

Sponsori

logo-1

 

logo-3

logo-4

Linkuri externe

fra

frb

frh

frv

frk