Istoricul clubului

Foto Club

Pe baza demersurilor întreprinse de conducerea Institutului Pedagogic de 3 Ani şi a Facultăţii de Educaţie Fizică, Ministerul Educaţiei şi Învăţământului a aprobat înfiinţarea Clubului Sportiv Universitar „Ştiinţa” Bacău, începând cu data de 1 mai 1966.

Iniţiativele luate de conducerile acestei unităţi sportive universitare, susţinute permanent de întregul colectiv de cadre didactice, de Ministerul Educaţiei şi Învăţămânului, au condus la o deyvotare continuă a clubului, a performanţelor obţinute şi a bazei materiale.

Odată cu evoluţia performanţelor sportive s-a îmbunătăţit în aceeasşi măsură şi baza materială a clubului. Din acest punct de vedere, trebuie să remarcăm că fondurile alocate de Ministerul Educaţiei şi Învăţământului au crescut proporţional cu rezultatele obţinute de secţiile clubului.

Toate aceste premise, împreună cu rezultatele obţinute de sportivii la competiţiile care au participat de-a lungul timpului, au contribuit la  dezvoltarea Clubului Sportiv „ŞTIINŢA” Bacău şi transformarea lui în unul din cele mai importante cluburi universitare din ţară şi din străinătate

În prezent clubul este alcătuit din 7 secţii de performanţă:

  • Atletism
  • Badminton
  • Handbal (feminin şi masculin)
  • Volei (feminin şi masculin)
  • Karate

Sponsori

logo-1

 

logo-3

logo-4

Linkuri externe

fra

frb

frh

frv

frk